Världens bästa jobb!

Min arbetsgivare är världens gulligaste! De blev jätteglada för att jag är gravid och hade inga problem med att sjukskriva mig för att jag mår illa.
Jag känner mig så lyckligt lottad.

Nu gör det inte så mycket att jag tappat bort min plånbok. Daniel kommer hem på fredag och fram till dess tänker jag inte lämna lägenheten. Jag tänker kräkas, titta på film och äta varma mackor utan dåligt samvete hela veckan ut.postafen - vilken bluff

Bra:
Min barnmorska

Dåligt:
dygnet runt illamående
postafen som inte funkar
Seaband som inte funkar
yrsel
Att Daniel är i Tyskland en veckaJag är som tur är ledig på måndag men jag tror inte att jag kommer att kunna jobba den här veckan om jag ska må så här dåligt. Jag skiter i om graviditet inte är en sjukdom. Vilken kille skulle åka till jobbet med "herre-gud-döda-mig-nu-illamående"? Och hur kul är det för mitt jobb om jag ligger där och kräks?
Eller ännu värre om jag svimmar på jobbet. Igår satte jag mig upp i sängen och ramlade omkull!  Jag kunde inte ens sitta upp för det var som om hela rummet drogs bakåt och vidare upp och ner. Jag försökte sätta mig upp två gången men föll handlöst. Senare den kvällen var det som om jag föll fastän jag redan låg ner. Inte trevligt alls.

Bortslösad dag

Kämpade mig upp i morse för att åka till barnmorskan. Daniel hade tagit ledigt för att följa med mig men pga att kylaren börjat få problem vid köer tog vi inte bilen utan tåget.
Framme på Södra station börjar jag kräkas på spåret.
När vi väl hittar fram till Mama Mia och suttit där ett tag visar det sig att det är imorgon jag ska dit. Så ja hade inte behövt tvingat upp mig i morse, jag måste göra det igen i morgon - men utan Daniel.

Dessutom slutar inte illamåendet på morgnarna längre utan jag är fortfarande illamående kl 21:40 på jobbet.

Hallå illamående

Man ska inte tro att man slipper bara för att man plussar tidigt (läste förövrigt i bipacksedeln att det skulle funka en veckan innan = jag normal) och tror att man kommit undan.
Igår åkte jag med en idiottaxi och fick i panik försöka hitta punkten på handleden som skulle hindra mig från att kräkas. När vi var framme på mitt jobbs jobb så gick det såklart inte över.
La mig i deras massagestol, fantiserade om att skjuta taxichaufförer och sov resten av arbetsdagen.

Och imorse vaknade jag av att jag inte hade någon molvärk (panik såklart aaah någonting har ändrats iiiih varför *himlar med ögonen åt mig själv*) men efter ett tag smög sig illamåendet på istället. I 2 sekunder var jag nöjd sen fick det gärna gå över.

Nytt liv ny blogg

som det så fint brukar heta.
Tänkte att jag skulle dela upp min blogg så här är den: min nya preggo-blogg.

Idag.
Ingenting. 
Lite ont i magen i morse.
Fortfarande inget illamående vilket gör det hela en smula overkligt.
Och inga konstiga cravings om vi inte räknar tunnbrödsrullar.


OMG kolla min widget, vilken liten ödla! ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0