Surfar... kolla vad jag hittat

Photobucket

sjalar Sjalar

Det finns så mycket fina sjalar! :loving:
http://slingomama.blogspot.com/

Att byta blöja

Så här gör jag.
Det går inte att undgå när Idun bajsar. Det är ett helt projekt som börjar med pruttar, koncentrerade miner blandat med stora flin och sen flera riktiga brak så blöjan fladdrar. Så bajset är alltid helt nytt när hon hamnar på skötbordet. Där är jag beredd med vanligt toapapper och så öppnar jag blöjan och drar den framåt och slänger den medan jag fortfarande har rumpan i luften. 
Bild
Sen torkar jag ryggen/rumpslutet innan jag lägger ner och sen från snippan och nedåt som man ska.
Ofta tar jag en huggies våtservett allra sist men om jag har kommit ihåg att fylla på vatten i skålen kanske jag fortsätter med toapapper. Kranen sitter för långt bort för att nå.
Eftersom bajset inte luktar så mycket eller på sin höjd sur filmjölk så slänger vi blöjan i en pappkasse i badkaret. Som man kan se nedan. 
Bild
Om det kommit på kläderna åker de direkt in i tvättmaskinen.
På det hela taget är det en trevlig stund när vi byter för Idun gillar att ligga på skötbordet och titta. Jag funderar på att köpa spegel-kakel-dekor också. 
Bild Bild
Vi lyxar/sliter på vårt miljösamvete genom att ha pampers underlägg på skötplatsen också. Det är så skönt att kunna vika undan och slänga om det kommer bajs utanför och sen kunna lägga ner henne utan att hon får bajs på sig igen om ni förstår. Tvättmaskinen är från 1900-frys-ihjäl och fungerar bara hjälpligt att tvätta i så där tvättas bara barnkläder och amningskläder som sedan hängs i det inbyggda torkskåpet/kattspat
Bild

Vi använder inga salvor eller liknande i förebyggande syfte.

Kissblöjor byter vi ibland lite var stans i huset, tex soffan, sängen eller när hon ligger på golvet i barnkammaren :roll:

köpsugen

Min reaktion på vår massiva kvarskatt är lika logisk som när jag tröstäter för att jag känner mig tjock...
Jag är så shoppigsugen. Den här tex skulle gärna få flytta hem till mig


Idun hjälper pappa att arbeta hemifrån

:grin:

Bild
- Kan du hjälpa mig med det här?
Bild
- Ok...hm... säg att vi gör så här istället då?

snälla Susanne V

Det löste sig med grejorna! Världens bästa susanne V i USA erbjöd sig att skicka dem vidare! :rosor:
Så jag passade på att beställa en ny sjal också 8-[

Bild

Dumma amazon.com

Buhu det finns så mycket fint på amzon.com men de saker jag vill ha skickar de inte till Sverige Bild

De här hade jag tänkt beställa ju
Bild

och 

Bild
Jag är så svag för amerikanska babyprylar. Kolla den här tex:


Bild

Överreaktion?

Överreagerar jag?

Tyresö IF hade något jippo i centrum men världens högsta volym. Jag var tvungen att gå igenom för att komma till mataffären så jag håller för öronen på Idun och skyndar mig. På vägen kommer en ung man från nämnda klubb fram och vill be mig köpa lotter eller vad han nu ville. Jag passar på att tycka att det är för hög volym och att man borde kunna gå i centrum utan hörselskydd. han säger någonting drygt varpå jag svarar "men hon får ju ont i öronen" varpå han svara "värre saker kan man ju råka ut för" :siishah:

Så säger man väl inte. Även om han tyckte jag var fånig säger man väl inte så?
Så nu ska jag skriva till centrum-ledningen och till klubben och klaga.
Jag tänker även kontakta Lindex och påstå att jag hade tänkt handla där men inte kunde pga volymen så de förhoppningsvis även kontaktar centrumledningen för att de inte vill att jippon i centrum skrämmer bort deras kunder...

:kort: :gaah:

*mammailska*

RSS 2.0