Men vad ska jag äta då?

internet skrev:Det har också visat sig att det verkar ha betydelse vad kolikbarnens ammande mammor äter. Sådant som ger mer gasbildning och därmed mer koliksmärtor är t ex ärtor, linser, majs, bönor, (även soja, kaffe och kakao), lök, vitlök, kål, broccoli, avokado, paprika, tomater, och linfrö samt övrigt med mycket fibrer i (fullkornsbröd samt bröd med kli i). Starka kryddor som tacoskryddor, pepparkakskryddor, kanel och curry uppges också ge mer besvär. Även syrarik mat som ketchup, senap, dressingar, ättiksinläggningar samt vissa frukter och bär ger mer koliksmärtor till exempel apelsiner, äpple, päron, plommon, fikon, juice, nyponsoppa, kiwi, vinbär, vindruvor, russin, jordgubbar, tomater, oliver, sylt, saft och vin. Nötter, mandel, skaldjur och svamp är hårdsmält och kan också ge besvär.



Men vad ska jag äta då? :shock:
Det där är typ en lista på vad jag normalt äter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0